Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke informele aanpak.

Over ons

Wij zijn Groove Assembly

Oude Rijn Leiden

U kunt ons vinden aan de Oude Rijn in Leiden

Groove Assembly is een webdesign bureau, opgericht in 2002 en gevestigd in Leiden. Wij werken voor grote én kleine organisaties aan creatieve en functionele internet oplossingen. Ons doel is om zoveel mogelijk van uw website bezoekers om te zetten in klanten, en daar zijn wij best goed in.

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke informele aanpak, geen lawine aan technische termen maar gewoon begrijpelijke taal. Wij ontwerpen creatief, bouwen degelijk en verzorgen tot in de puntjes. Oh ja, we zijn ook een beetje eigenwijs.

Webdesign traject

Tijdens het webdesign traject dat we graag met u aangaan staan uw online doelstellingen bij ons centraal. Wilt u informeren op uw website, wilt u producten verkopen, diensten onder de aandacht brengen of in de regio goed gevonden worden in de zoekmachines? Voor elke online doelstelling werken we toe naar een maatwerk oplossing die ook nog eens goed aansluit bij de identiteit van uw organisatie.

Het traject naar een website bestaat uit de volgende 6 stappen:

  1. Gesprek
  2. Offerte
  3. Concept
  4. Ontwikkeling
  5. Oplevering
  6. Ondersteuning

Partners

Groove Assembly onderhoudt nauwe banden met verschillende partners. Organisaties en bedrijven waar we op kunnen vertrouwen, waardoor we onze diensten nog verder kunnen optimaliseren.

Wilt u een website laten maken?

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke informele aanpak en wij staan altijd voor u klaar voor gratis advies en een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak